Csapatunk 2011-ben kezdte el működését azzal a célkitűzéssel, hogy vendéglátó egységeket - konyhákat, éttermeket - szolgáljon ki professzionális módon saját márkanév alatt. A termékek szortimentje a napraforgó étolajjal kezdődött majd pálma alapú termékekkel, valamint speciális sütőolajokkal egészült ki. A Helios márka sütőolaj családja mára jelentős ismertségre tett szert. A Helios Gastro Zrt. majd 13 éves szakmai tapasztalatával a háta mögött meghatározó szereplőjévé vált termékeivel a HORECA szektorban. Jelenleg a cég több ezer partnert szolgál ki országszerte. A cég folyamatos fejlődésének köszönhetően - kiszélesítve portfólióját - az ételhulladék, valamint a használt sütőolaj begyűjtést és újrahasznosítást is végzi. A használt sütőolaj - mint hulladék - a cég üzemében történő kezelés után bioüzemanyag alapanyagaként kezd új életet.
A Helios Gastro Zrt. jövőbeni fejlesztései továbbra is a fenntarthatóság és az újrahasznosítás felé irányul. Azáltal, hogy az innovációkra és partnerkapcsolatokra összpontosítunk, amelyek környezettudatossá és gazdaságosabbá teszik a vállalkozásaikat, értéket teremtünk ügyfeleink számára.